Telefonszámunk

+36 1 609-0003 +36 70 674 8269

E-mail címünk

info@tintcolor.hu

Címünk

1164 Budapest, Szabadföld út 51.

Milesi XGT Classic viaszos vízhígítású selyemfényű vékonylazúr

Milesi XGT Classic kültéri vékony-lazúr, mely kiemeli a fa szépségét, az erezet nemes rajzolatát. Védi a fát az időjárástól, és a kopástól egy olyan bevonattal, amire mindenképpen érdemes áldoznia. Ha azt szeretné, hogy méltó dísze, része lehessen az, amit fából készített.

A Milesi fa felületkezelő anyagai rendkívül színvonalas, jó minőségű termékek, felhordásuk könnyű.

Új életet, új minőséget ad a fának. Variáljon bátran a színekkel, a Milesi minőségében soha nem fog csalódni. Szakembereink tanácsadását is kérheti, hogy melyik Milesi fakezelő, felületkezelő anyagot javasolják!

Milesi XGT Classic tulajdonságok:

FELHORDÓ ELJÁRÁS Ecsetelés
FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE Nem fixálódó faanyag védőszerrel kezelt faanyag impregnálására nem használható. A felületeket (még a gyalultat is) előzetesen keményfát 80-as, puhafát 100-as csiszolópapírral meg kell csiszolni és le kell portalanítani.
ALKALMAS FELHORDÓ ELJÁRÁSOK Ecsettel kenve két rétegben. A rétegek között finom csiszolás szükséges.
ALKALMAZÁSI TERÜLET Kültér
ALKALMAZHATÓSÁG Fa homlokzatburkolat, Kertészeti faanyagok, Kerti bútorok, Kerti pavilonok, Pergolák, Szaletlik, Tetőszerkezeti elemek
OLDHATÓSÁG Vízbázisú
SZÁRADÁS Normál klímán 4-8 óra
FÉNYESSÉG Selyemmatt
FÉNYESSÉG GLOSSBAN 20
HÍGÍTÁS Kizárólag XHC 6 – tal
RÉTEGSZÁM 2
KOMPONENSSZÁM 1
EDZÉS nincs
ANYAGSZÜKSÉGLET ~0,1 liter /m2/réteg
ÖSSZEFÉRHETŐSÉG MÁS ANYAGOKKAL A termék összeférhetőségének a vizsgálata a felhasználó felelőssége! Esetleges összeférhetőség esetén is a színek torzulásával kell számolni
OPTIMÁLIS FELHASZNÁLÁSI KÖRÜLMÉNYEK A készítményt hűvös időben (15-18 °C között) közvetlen napsütéstől védett helyen lehet megfelelően használni. Nagyobb egybefüggő felületek esetén az alsó hőmérsékleti határértéken érdemes az anyagot felhordani. 2-3 m2 feletti egybefüggő felület esetén több személy együttes munkájára van szükség. A faanyag nedvességtartalma ne legyen magasabb 12%-nál.
A FELÜLETKEZELŐ ANYAG ELŐKÉSZÍTÉSE Felhasználás elõtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést!
BEVONATI PRÓBAFELÜLET KÉSZÍTÉSE A felhasználásra szánt termékekből próbafestést kell végezni a tényleges felhasználási eljárással megegyező módon. A próbafelület elkészítése a felhasználó érdeke és felelőssége. A próbafestés elmulasztásából eredő károk kizárólag a felhasználót terhelik!
FAFAJTÁK Akác, Borovi fenyő, Egyéb, Lucfenyő, Meranti, Tölgy