Telefonszámunk

+36 1 609-0003 +36 70 674 8269

E-mail címünk

info@tintcolor.hu

Címünk

1164 Budapest, Szabadföld út 51.

Milesi XGT Classic viaszos vízhígítású selyemfényű vékonylazúr

Milesi XGT Classic kültéri vékony-lazúr, mely kiemeli a fa szépségét, az erezet nemes rajzolatát. Védi a fát az időjárástól, és a kopástól egy olyan bevonattal, amire mindenképpen érdemes áldoznia. Ha azt szeretné, hogy méltó dísze, része lehessen az, amit fából készített.

A Milesi fa felületkezelő anyagai rendkívül színvonalas, jó minőségű termékek, felhordásuk könnyű.

Új életet, új minőséget ad a fának. Variáljon bátran a színekkel, a Milesi minőségében soha nem fog csalódni. Szakembereink tanácsadását is kérheti, hogy melyik Milesi fakezelő, felületkezelő anyagot javasolják!

Milesi XGT Classic tulajdonságok:

FELHORDÓ ELJÁRÁSEcsetelés
FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSENem fixálódó faanyag védőszerrel kezelt faanyag impregnálására nem használható. A felületeket (még a gyalultat is) előzetesen keményfát 80-as, puhafát 100-as csiszolópapírral meg kell csiszolni és le kell portalanítani.
ALKALMAS FELHORDÓ ELJÁRÁSOKEcsettel kenve két rétegben. A rétegek között finom csiszolás szükséges.
ALKALMAZÁSI TERÜLETKültér
ALKALMAZHATÓSÁGFa homlokzatburkolat, Kertészeti faanyagok, Kerti bútorok, Kerti pavilonok, Pergolák, Szaletlik, Tetőszerkezeti elemek
OLDHATÓSÁGVízbázisú
SZÁRADÁSNormál klímán 4-8 óra
FÉNYESSÉGSelyemmatt
FÉNYESSÉG GLOSSBAN20
HÍGÍTÁSKizárólag XHC 6 – tal
RÉTEGSZÁM2
KOMPONENSSZÁM1
EDZÉSnincs
ANYAGSZÜKSÉGLET~0,1 liter /m2/réteg
ÖSSZEFÉRHETŐSÉG MÁS ANYAGOKKALA termék összeférhetőségének a vizsgálata a felhasználó felelőssége! Esetleges összeférhetőség esetén is a színek torzulásával kell számolni
OPTIMÁLIS FELHASZNÁLÁSI KÖRÜLMÉNYEKA készítményt hűvös időben (15-18 °C között) közvetlen napsütéstől védett helyen lehet megfelelően használni. Nagyobb egybefüggő felületek esetén az alsó hőmérsékleti határértéken érdemes az anyagot felhordani. 2-3 m2 feletti egybefüggő felület esetén több személy együttes munkájára van szükség. A faanyag nedvességtartalma ne legyen magasabb 12%-nál.
A FELÜLETKEZELŐ ANYAG ELŐKÉSZÍTÉSEFelhasználás elõtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést!
BEVONATI PRÓBAFELÜLET KÉSZÍTÉSEA felhasználásra szánt termékekből próbafestést kell végezni a tényleges felhasználási eljárással megegyező módon. A próbafelület elkészítése a felhasználó érdeke és felelőssége. A próbafestés elmulasztásából eredő károk kizárólag a felhasználót terhelik!
FAFAJTÁKAkác, Borovi fenyő, Egyéb, Lucfenyő, Meranti, Tölgy